Homey.png
Tacx Neo smartbike.jpg
Tacx Neo

 

Revolutionaire smart bike. Een groot deel van de onderdelen zijn geproduceerd uit matrijzen van Gemeco, waaronder de tablethouder, afdekkkapjes, stuur/zadelpenhouder, en meerdere interne onderdelen.

Mylaps transponders

 

Transponders voor GPS en tijdregistraties. Worden veel gebruikt bij wielrennen, skiën, triatlon en auto/kart circuits. De behuizingen komen uit matrijzen van Gemeco.

Pro chip systeem

 

Deze chip registreert eindeloze informatie tijdens het sporten. Bijvoorbeeld bij het wielrennen, de snelheden en trapfrequentie. De behuizing en bevestigingsplaat komen uit een combi-matrijs vervaardigd bij Gemeco.

Gastro bak

 

Voedselschalen in alle vormen en maten. Grote bakken voor groothandels tot kleinere menuschalen met meer vaks verdeling voor kant en klaar gerechten. Hier hebben wij tientallen enkel en meervoudige matrijzen voor gemaakt.

Saladebakje AH

 

Verse salade voor op brood of een toostje, eiersalade, krabsalade en nog veel meer. Deze bakjes en deksels komen uit een 2 stuks 4-voudige matrijzen. Hier worden miljoenen producten mee geproduceerd.

Daalderop ventilatieklep

 

Zone klep voor verwarming- en klimaatregelingen. Hiervoor heeft Gemeco een complexe matrijs voor de buitenring gemaakt en een combi-matrijs voor de 3 onderdelen die erbij horen.

Plantenstekers

 

Stokjes naast bloemen en planten waar de informatie van de bloem of plant op staat. Vooral veelvoudige matrijzen voor miljoenen producten. Van 8 tot 40 voudig.

Tomatenemmer

 

De bekende snoeptomaatjes in de supermarkt. Een tweevoudige matrijs voor miljoenen producten.

Ruikslot

 

Adapter met membraam zorgt ervoor dat er geen lucht vanuit de afvoerbuis direct naar buiten kan. Hier zijn 2 matrijzen voor gemaakt.

Montagestandaard Tacx.jpg
Tacx montagestandaard 

 

Voor het afstellen, monteren en repareren van racefietsen en mountainbikes. Het draaimechaniek, de pootjes (2 componenten) en diverse onderdelen komen uit matrijzen van Gemeco.

Vloerput met zijuitlaat 

 

Onderdelen voor oplossingen van afvoerputten, onder en zijuitlaat in verschillende maten. Voor veel kunststof onderdelen heeft Gemeco de matrijzen gemaakt.

Homey

Homey verbind al je apparaten thuis, van verschillende merken en technologieën met één app. De matrijs van de behuizing is bij ons gemaakt.

Circulair Clockworks

Een horloge gemaakt van gerecyclede materialen. Op het bandje en het uurwerk na komen alle onderdelen, 5 stuks uit een combi-matrijs.

Easydrain

 

Onderdelen van de easydrain (douchedrain), haarvangers en sifons. Alle kunststof delen worden met meerdere matrijzen vervaardigd.

horloge.png

GEMECO FIJNMETAAL – MATRIJZEN

Gemeco Fijnmetaal BV stond aan de basis van onder meer de volgende succesvolle producten waar we dan ook trots op zijn.