Homey.png
Tacx Neo smartbike.jpg
Tacx Neo

 

Revolutionaire smart bike. Een groot deel van de onderdelen zijn geproduceerd uit matrijzen van Gemeco, waaronder de tablethouder, afdekkkapjes, stuur/zadelpenhouder, en meerdere interne onderdelen.

Mylaps transponders

 

Transponders voor GPS en tijdregistraties. Worden veel gebruikt bij wielrennen, skiën, triatlon en auto/kart circuits. De behuizingen komen uit matrijzen van Gemeco.

Pro chip systeem.png
Pro chip systeem

 

Deze chip registreert eindeloze informatie tijdens het sporten. Bijvoorbeeld bij het wielrennen, de snelheden en trapfrequentie. De behuizing en bevestigingsplaat komen uit een combi-matrijs vervaardigd bij Gemeco.

Gastro bak.jpg
Gastro bak

 

Voedselschalen in alle vormen en maten. Grote bakken voor groothandels tot kleinere menuschalen met meer vaks verdeling voor kant en klaar gerechten. Hier hebben wij tientallen enkel en meervoudige matrijzen voor gemaakt.

Saladebakje AH

 

Verse salade voor op brood of een toostje, eiersalade, krabsalade en nog veel meer. Deze bakjes en deksels komen uit een 2 stuks 4-voudige matrijzen. Hier worden miljoenen producten mee geproduceerd.

Daalderop ventilatieklep

 

Zone klep voor verwarming- en klimaatregelingen. Hiervoor heeft Gemeco een complexe matrijs voor de buitenring gemaakt en een combi-matrijs voor de 3 onderdelen die erbij horen.