top of page
Homey.png
Tacx Neo smartbike.jpg
Tacx Neo

 

Voor het afstellen, monteren en repareren van racefietsen en mountainbikes. Het draaimechaniek, de pootjes (2 componenten) en diverse onderdelen komen uit matrijzen van Gemeco

Mylabs transponder.png
Mylaps transponders

 

Transponders voor GPS en tijdregistraties. Worden veel gebruikt bij wielrennen, skiën, triatlon en auto/kart circuits. De behuizingen komen uit matrijzen van Gemeco.

Gastro bak.jpg
Gastro bak

 

oedselschalen in alle vormen en maten. Grote bakken voor groothandels tot kleinere menuschalen met meer vaks verdeling voor kant en klaar gerechten. Hier hebben wij tientallen enkel en meervoudige matrijzen voor gemaakt.

saladebakje AH.jpg
Saladebakje AH

 

Verse salade voor op brood of een toostje, eiersalade, krabsalade en nog veel meer. Deze bakjes en deksel komen uit een 2 stuks 4-voudige matrijzen. Hier worden miljoenen producten mee geproduceerd.

Plantenstekers.jpg
Plantenstekers

 

Stokjes naast bloemen en planten waar de informatie van de bloem of plant op staat. Vooral veelvoudige matrijzen voor miljoenen producten. Van 8 tot 40 voudig.

tomatenemmer.jpg
Tomatenemmer

 

De bekende snoeptomaatjes in de supermarkt. Een tweevoudige matrijs voor miljoenen producten.

Behuizing lamp.JPG
Behuizing, Lamp

 

Elektronicabehuizing voor een plafondlamp. UV bestendig en brandveilig.

Montagestandaard Tacx.jpg
Tacx montagestandaard 

 

Voor het afstellen, monteren en repareren van racefietsen en mountainbikes. Het draaimechaniek, de pootjes (2 componenten) en diverse onderdelen komen uit matrijzen van Gemec

Pro chip systeem.png
Pro chip systeem

 

Deze chip registreert eindeloze informatie tijdens het sporten. Bijvoorbeeld bij het wielrennen, de snelheden en trapfrequentie. De behuizing en bevestigingsplaat komen uit een combi-matrijs vervaardigd bij Gemeco.

pad Daalderop ventilatieklepkopie.jpg
Daalderop ventilatieklep

 

Zone klep voor verwarming- en klimaatregelingen. Hiervoor heeft Gemeco een complexe matrijs voor de buitenring gemaakt en een combi-matrijs voor de 3 onderdelen die erbij horen.

doucheput afvoer.jpg
Vloerput met zijuitlaat 

 

Onderdelen voor oplossingen van afvoerputten, onder en zijuitlaat in verschillende maten. Voor veel kunststof onderdelen heeft Gemeco de matrijzen gemaakt.

Beeldschermhouder vliegtuigstoel.JPG
Beeldschermhouder vliegtuigstoel  

 

Als je een lange vliegreis maakt kan je een film kijken of een spelletje spelen op het scherm voor je. Het scherm zit gemonteerd in een frame.

Homey

Homey verbind al je apparaten thuis, van verschillende merken en technologieën met één app. De matrijs van de behuizing is bij ons gemaakt.

Circulair Clockworks

Een horloge gemaakt van gerecyclede materialen. Op het bandje en het uurwerk na komen alle onderdelen, 5 stuks uit een combi-matrijs.

easydrain.jpg
Easydrain

 

Onderdelen van de easydrain (douchedrain), haarvangers en sifons. Alle kunststof delen worden met meerdere matrijzen vervaardigd.

horloge.png
Beeldschermhoudframe vliegtuigstoel .JPG
Beeldschermframe vliegtuigstoel  

 

Om de beeldschermhouder van een vliegtuigstoel word de stoel netjes afgewerkt met een buitenframe. Hierachter loopt de bekabeling van het scherm en word de stof van de stoel vastgemaakt.

Schroefring.JPG
Schroefring 

 

Bouten en moeren worden voor veel toepassingen gebruikt. Deze matrijs produceert moeren om dakkoepels op daken vast te schroeven. Door middel van een hydraulische motor word de schroefdraad uit de matrijs ontvormd.

Instapkap hometrainer.JPG
Instapkap hometrainer

 

Een hometrainer heeft ontzettend veel kunststof delen. De instapkap is een mooi zichtproduct, deze uitvoering heeft een mooie hoogglans uitstraling.

bloempjes tray.JPG
Bloempotjes tray

 

De bloemen en plantenindustrie is een gigantische markt. Deze bloemen en planten moeten allemaal getransporteerd worden. Dit gebeurt vrijwel allemaal in een grote tray waar vaak vele tientallen potjes in staan.

GEMECO FIJNMETAAL – MATRIJZEN

Gemeco Fijnmetaal BV stond aan de basis van onder meer de volgende succesvolle producten waar we dan ook trots op zijn.
bottom of page